פרימוורה




ספינת הדגל הקולינרית של מלון לאונרדו פלאזה היא מסעדת פרימוורה, מסעדה איטלקית חלבית כשרה למהדרין, בעלת גוון מזרח-תיכוני מובהק, והיצע רחב של דגים טריים.

אך כאן לא מדובר באוכל איטלקי כשר מין השורה. השף שלום קדוש, אחד כוכבי השביט של קולינריות ישראלית ובוגר מטבחיה הטובים של ירושלים נקרא בעבר "כור ההיתוך של עולם השפים". קדוש, שזכה בתחרויות בין לאומיות, מוסיף שמץ היגיון צרפתי והרבה מאוד ירקות, תבלינים וגישות ים תיכוניים.

המסעדה מוארת באור עדין, מרוהטתבעץ בהיר ומעוטרת בפרחים על השולחנות, וגדולה ומרווחת דיו לארח זוגות או את כל המשפחה המורחבת. התפריט מגוון- מפסטות ביתיות (תרד ארבע גבינות, קנלוני במילוי תרד וגבינה, פנה עם טונה, אורגנו ורוזמרין) ומנות דג טריות (אברומה עם יוגורט וזעתר, באס בתנור ברוטב חרדל) ועד למנות הנוטות לאוונגארד, כמו ה"קפוצ'ינו הכתום", בטטות ומי קוקוס מוקצפים.

ואם תפריט המסעדה עשה לכם חשק לאוכל ימי, תוכלו להשביע את החשק בסושי-באר של מלון לאונרדו פלאזה.

To Primavera in English press here

פרטים נוספים

ימים א'-ה' 18:30-23:00
רח' המלך ג'ורג', מלון לאונרדו פלאזה
מרכז העיר\ממילא
כשר למהדרין
$$$$ מעל ל-100 ש"ח לסועד
02-629-8691
   Print

Send to friend

Your name:
Your E-mail:
Friend's name:
Friend's email:
 
טמפרטורה נוכחית: 19 / 66°
Time in Jerusalem   10:35
ניוזלטר

הירשמו לניוזלטר שלנו

קבלו את המידע העדכני והחם על אירועים, מסעדות, מלונות, חיי לילה והצעות בלעדיות בירושלים.