טוביה




‎הטוביה הוא בר ירושלמי אמיתי, כמו שהירושלמים אוהבים, עם אווירה טובה, אלכוהול טוב וחברה טובה, ועל כן כשתיכנסו אליו תוכלו למצוא קהל ירושלמי שיודע איזה בארים לבחור לבלות בהם את הלילה. 
 

‎הטוביה הוא מקום נוח עם כמה עשרות שולחנות המשרתים קהל מעט בוגר יותר מאשר מקומות רבים אחרים במרכז העיר. הבאר משתרע לאורך קיר שלם ומציע יותר מ-70 סוגים שונים של וויסקי ומספר בירות מיובאות מהחבית, ואנחנו שמחים לציין שישנם גם שלושה סוגים של בירת הנגב, אחת ממבשלות הבירה הראשונות בארץ. כפי שניתן לצפות, מבחר הוויסקי הוא מרשים. המטבח יבשל לכם אוכל בארים קל טיפוסי. לאורך שאר הקירות תמצאו עבודות אומנות של אמנים ירושלמיים מקומיים.

 

 

‎הבר שם לעצמו למטרה להיות מעורב בקידום תרבות בירושלים, ולכן תוכלו למצוא במקום הצגת גלריות של אומנים בציור ופיסול, במה למוזיקה מקומית, הטוביה גם מעורב בפרוייקט שנותן במה לאומנים בתחום אומנות פלסטית וישנה תערוכה שלהם המוצגת כיום בגלריה העירונית. הפרויקט מוצג ב"קצוות אורבניים", גלרית רחוב המוצגת ברחוב של הפאב. 

 

‎צוות מתחלף של דיג'ייס מתקלט מוזיקה חזקה במיוחד במיטב מסורת הפאבים, ומוזיקה חיה מנוגנת לעיתים קרובות. ההפי-אאור מתחיל ב-19:00 ונמשך עד 21:00, ובמסגרתו תוכלו לשתות שתי בירות במחיר של אחת.
  

‎כמו כן, כל מי שהוא חובב רכב ממש וגם לא ממש, ישנים, חדשים, חדשים יחסית, ישנים יחסית, ארבע גלגלי, דו גלגלי, תלת גלגלי, צהוב, ירוק, לבן, אדום ויאלללה הפועל וגם יאלללה בית"ר העיקר שיהיה ירושלמי.... מפגש של אנשים אלו מתקיים כבר שנתיים בטוביה בכל יום שישי. זה מתחיל בשתיים וכולם מוזמנים. 

 
 

To Tuvya in English press here

פרטים נוספים

רחוב שושן 6
מרכז העיר\ממילא
02-624-0949
יש
   Print

Send to friend

Your name:
Your E-mail:
Friend's name:
Friend's email:
 
טמפרטורה נוכחית: 10 / 50°
Time in Jerusalem   03:50
ניוזלטר

הירשמו לניוזלטר שלנו

קבלו את המידע העדכני והחם על אירועים, מסעדות, מלונות, חיי לילה והצעות בלעדיות בירושלים.