אירועים במסעדת החאן
מסעדת החאן ממוקמת בתוך החאן הירושלמי בכיכר רמז שבלב ירושלים, אחד האתרים ההיסטוריים המרתקים והיפים בעיר. המבנה הוקם בתקופת השלטון העות'מאני, ובמקורו שימש כבית חרושת לייצור משי. לאחר מכן הוסב המבנה לחניון לילה של שיירות ולהגנה עליהם מפני שודדים. בהמשך הוקמה ליד החאן תחנת הרכבת ההיסטורית של ירושלים.
מסביב למסעדת החאן שוכנת החצר הפנימית של המתחם והכניסה לתיאטרון. בקומה השנייה ממוקמת המסעדה וגלריית האירועים המשקיפים אל החצר המרוצפת אבן ועצי זית עתיקים.
קיום אירוע בחאן מאפשר חווית אירוח מושלמת עם טעם ירושלמי אותנטי, לצד אוכל מצוין ואווירת תרבות עשירה. החאן מקיים אירועים קטנים וגדולים בתוך הגלריה עצמה והמסעדה, וכן בחצר החאן ובדשא שמול הסינמטק בעונות הקיץ. כל אלו מאפשרים חוויה מושלמת לכם ולאורחים.
מחירים ותפריטים
אירועים בגלריה או בחצר נעים בטווח מחירים 135-225 ש"ח לאדם. המחיר עבור אירוע במרפסת העליונה או במדשאה נע בטווח מחירים 150-225 לאדם. עם זאת, תינתן הצעה מסודרת לפי סוג האירוע , כמות האנשים וכדומה.
חשוב לציין כי יש אפשרות לשלב בין אירוע להופעה באחד מאולמות החאן, זאת בתיאום עם הצגות החאן. החאן מציע אירועים עם תפריט בשרי או חלבי וכמו כן אירועים כשרים גם בשישי בערב ושבת אחר הצהריים.
המסעדה פועלת בשיתוף פעולה עם קייטרינג "סזאן" של בית שמואל, כשרות של רבנות מטה יהודה. מסיבות אלו התפריט כמעט ואינו מוגבל, ויכול לכלול ערבי טאפס, צלחת מזלג, בופה, הגשה וקוקטייל. הכול ע"פ צרכי הלקוחות.
חאן תתאים לאירוע שלכם אם אתם מחפשים:
· חווית אירוח אוטנטית נפלאה במבנים ירושלמיים היסטוריים
· מנות מושקעות ועשירות
· מטבח כשר
· שירות אדיב ומקצועי
· אירוע הקרוב לאזור המושבה הגרמנית היפהפה ובמרחק הליכה מהכותל
· חווית אירוח מושלמת
פרטים נוספים
שכונה: המושבה הגרמניתכשרות: בהשגחת רבנות גוש עציון
קיבולת: עד 150 סועדים, בשישי בצהריים עד 250 סועדים יש אפשרות גם לאירוע בדשא ליד הסינמטק של עד 350 איש
חלל פתוח / סגור: גם וגם
תפריט לילדים: כן
פתוח בשבת: לא
אירועים בימי שישי: כן, בתיאום מראש
ימים לאירועים: בכל ימות השבוע
שעות לאירועים: בתיאום מול המסעדה
נגישות לנכים: לא
חניה: יש
אינטרנט אלחוטי: כן
מקרן ומסך עם חיבור למחשב: כן
אטרקציות קרובות: הכותל, המושבה
קייטרינג: כן
שירות בשפות: אירוח בכל השפות
אזור עישון: יש
המלצות: כן
אפשרות לטעימות: לא



Send to friend