מסעדות בירושלים
>
מסעדות פיוז'ן
>
קולוני
|
קולוני
קולוני בהחלט מעלה את רף האיכות של חיי לילה בירושלים. היא משמרת את החלל התעשייתי המחוספס של מחסן השמנים לשעבר בו השתכנה, בזמן שריהוט העץ והזכוכית הצבעונית בחלונות מוסיפים חום. הבר/מסעדה מחולק לארבעה חלקים המציעים משהו לכולם: איזור לסועדים, בר מתוחכם, פינות סלון לישיבה באווירה ביתית ורומנטית, ואיזור מבודד יותר לסועדים למעלה. ישנו חדר פרטי/ חדר יין לאירועים ולארוחות פרטיים עד 12 סועדים, ולאירועים לקבוצות- המומחיות של קולוני, אפשר לברר אצל הצוות- ישנה מרפסת מקורה לסועדים ולאירועים עד 80.
התפריט הוא בסגנון הכלל-ים-תיכוני שמקובל כיום בכל ירושלים- וריאציות יוקרתיות למאכלים המקומיים האהובים, לארוחת הצהריים יש תפריט עסקים מלא ומגוון, ועוד הרבה מאוד מנות בסגנון פינגר-פוד לאלה שאין להם פנאי לשבת רגע מחמת הריקודים.
מסעדת קולוני אהובה במיוחד על ידי עיתונאים זרים, דיפלומטים ופוליטיקאים ישראלים. המקום יוצר מחדש את המושג "אווירה ירושלמית", והוא משלב בתוכו את חיי הלילה וחיי התרבות של העיר באופן מושלם. כך הוא מושך את הברנז'ה ואת הירושלמים לשעבר שהיגרו למטרופולין הישראלי. בכל יום ג' אחרי 22:30 מתקיימות במקום הופעות של להקות מקומיות.
הכניסה מרח' דרך בית לחם, שכונת בקעה. נכנסים בשביל הקטן הצמוד למפגש פסי הרכבת הישנים, כ-50 מטר מתחנת הדלק פז.
עוד בקבוצת המקומות שלנו:
To Colony in English press here
פרטים נוספים
המסעדה פתוחה 7 ימים בשבוע, החל מ-12:00 ועד הלקוח האחרוןדרך בית לחם 7
בקעה
יש
02-672-9955
קולוני הירושלמית משיקה חדר פרטי חדש ויוקרתי בקומת הגלריה של המסעדה, חדר המוקף קירות זכוכית ובמרכזו שולחן אבירים ארוך ומרווח עשוי עץ אלון. החדר משקיף אל המתרחש במסעדה והבר השוקק. 







Send to friend