מלונות בירושלים מלונות בירושלים > מלונות 5 כוכבים > מלון ממילא

אודות
חדרים
הסעדה
שירותים
גלריה

מלון ממילא



מלון ממילא החדש ממוקם בין פינות החמדה של העיר העתיקה ובין רובע ממילא, והוא צופה לעיר העתיקה, למגדל דוד ושער יפו. . המלון נמצא בלב ליבו של מרכז התרבות והמורשת ומשתלב באזורי המסחר והבילוי האופנתיים והתוססים של העיר. הוא הוקם ב-2009 על ידי האדריכל והמעצב האיטלקי פיירו ליסוני, והוא מציב סטנדרטים גבוהים ביותר של אירוח בירושלים. במלון האורחים יכולים להנות גם ממרכז הוליסטי הכולל ספא, מכון כושר ובריכה מקורה.


במלון 194 חדרים הכוללים חדרי מגורים מרווחים וסוויטות מפנקות. כל החדרים כוללים טלוויזיות LCD, אינטרנט אלחוטי, חדרי אמבטיה עם מקלחות נפרדות וכספות אישיות.


במרחבים הציבוריים פינות ישיבה, המשלבות את הרהיטים של ליסוני עם חפצים ופרטי ריהוט ממקורות שונים בעולם החל מכיסאות סינים עתיקים, מיטת הפריון מברזל וכורסאות שרופדו בשטחי קילים. החדרים והסוויטות באותה שפה עיצובית משלבים גם הם, בין האבן הירושלמית לבין העיצוב המודרני, הנקי והמרחף.


האורחים יכולים לבחור ממגוון אפשרויות בילוי וסגנונות אירוח קולינריים: מסעדת הגג, מסעדה בסגנון בראסרי הממוקמת על גג המלון. המסעדה צופה על נופה האוטנטי, המרהיב של העיר העתיקה. עוד נמצא במלון בר יינות למפגשי טעימה ומינגלינג . הבר כולל יותר מ- 100 יינות בוטיק יינות וינטאז'' וסדרות מוגבלות המעניקות חוויה ייחודית לשוחרי היין.

 


אורחים המחפשים את חיי הלילה, יוכלו ליהנות מהמירור בר (Mirror Bar), המשלב יוקרה עיצובית ואווירה תוססת וצעירה, מבחר מרשים של משקאות אלכוהוליים וקוקטיילים המיוחדים למקום, חדר סיגרים, טאפס בר גורמה ומוסיקה המורכבת מרשימת השמעות שנבנתה במיוחד על ידי די ג'י הבית. הבר מיועד לבני 30 פלוס.

 


במלון ממילא גם טרקלין עסקים אידיאלי לפגישות עסקיות אינטימיות חדרי ישיבות המאובזרים במיטב הטכנולוגיה העכשווית ,אולם אירועים לחתונות,חגיגות מיוחדות, כנסים וועידות ומפגשים עסקיים.

מלון ממילא משלב מבנה היסטורי עם אדריכלות עכשווית, הנובעת מהמיקום המיוחד על קו התפר שבין סמטאות העיר העתיקה ושדרות אלרוב ממילא החדשה והמודרנית.



תמונות באדיבות עמית גרון עבור מלון ממילא


To Mamilla Hotel in English press here

פרטים נוספים

חמישה כוכבים
רח' המלך שלמה 11
מרכז העיר/ממילא
02-548-2222
http://www.mamillahotel.com
הזמן
   Print

Send to friend

Your name:
Your E-mail:
Friend's name:
Friend's email:
 
טמפרטורה נוכחית: 27 / 80°
Time in Jerusalem   23:49
לוח אירועים
ספטמבר
אבגדהוש
2930311234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293012
2/09/2010
החיזיון הלילי במוזיאון מגדל דוד
סיבוב בלונה פארק
מדע זה כל הסיפור
מה הקשר?
שם הMEשחק
דארווין עכשיו
מוזיקה חיה כל לילה בבירמן
חדר ציורי קיר רומיים
שלושה פנים לאחד
מוזיקה מידי לילה במועדון הבאסס
מטבעות כסף מהר הבית
אוסף השעונים הנדירים של סר דיוויד סולומונס
תפארתה של פרס
מים בירושלים
סיפורי אגדות
מוזיקה וקומיקס כל לילה באוגנדה
לכל הרוחות והשדים
מעמקים
יריד בצלאל לאמנויות- אוגוסט
פלחי עיר – פרויקט צילום בירושלים
אירועי אוגוסט בקניון מלחה
הפסטיבל הבינלאומי למוזיקה קאמרית
תערוכות קיץ במוזיאון ישראל המחודש
''בסימן דגים''
קיץ של ג'אז במלון ענבל
ג'אז, משקאות וטוויטים במלון ענבל
סוכות מדברות- תחרות עיצוב דגמי סוכות
תערוכת תמונות חדשה בגלריה דוויק, משכנות שאננים: דוממים
סדנת כתיבה שבועית בתמול שלשום
"אדון הסליחות" בבית שמואל
קבלת שבת ירושלמית
מרכז המגשימים מציג תערוכה אורבנית: עיר אל עיר
פרוייקט מנופים 2010
טוויטאפ במלון ענבל - מפגש לקהילת הטוויטר הירושלמית
ניוזלטר

הירשמו לניוזלטר שלנו

קבלו את המידע העדכני והחם על אירועים, מסעדות, מלונות, חיי לילה והצעות בלעדיות בירושלים.