אירועים בירושלים

סיפורי דגים: שתי סדנאות קולינריות בבית אבי חי, סדנה שנייה


סיפורי דגים: שתי סדנאות קולינריות בבית אבי חי, סדנה שנייה בתאריך 13.12.2010

     
Monday dec 13th

מהן הסגולות המיוחסות לדגים, ומדוע מופיע הדג בקמעות רבים? מי היה הדג הממולא הראשון? מה ייחודו של מזל דגים, ואיך כל זה קשור לדג של שבת?

 

 

השף יוסי בן דיין, פרופ' אביגדור שנאן ופרופ' שלום צבר מזמינים אתכם לסדנה על הדג, טעמו ומשמעויותיו ויספרו סיפורי דגים.
בסדנה נִמנה את הסימנים לזיהוי דג טרי, נדגים הכנת מתכוני דגים ממגוון מטבחים, ונכיר את ערכם של הדגים במטבח היהודי ואת משמעותם בספרות ובאמנות.

משך הסדנה: כשעתיים וחצי

get-tickets
get-tickets

רח' המלך ג'ורג' 44

preloader

ה ירושלים מפת התיירות

הדפס
Text text text