אירועים בירושלים

סדנת בשר עם שף מסעדת "אל גאוצ'ו"


סדנת בשר עם שף מסעדת "אל גאוצ'ו" בתאריך 20.01.2013

     
Sunday jan 20th

איך אומרים  "מו" בספרדית? לא יודעים? אז אתם חייבים לבקר ב"אל גאוצ'ו".


"אל גאוצ'ו" מציעה חווית בשר בלתי נשכחת: סדנאות בשר וארוחת קרניבורים כמו שרק ארגנטינאים אמיתיים יכולים להציע. סדנת הבשר מועברת ע"י שף הרשת ובליווי מתכונים מנצחים,הדגמות ,הסברים מרתקים וכמובן ארוחת בשר חגיגית. סדנאות הבשר מועברות בכל אחד מסניפי הרשת או בכל מקום שבו תחפצו.


*ניתן גם לרכוש שוברי ארוחה של "אל גאוצ'ו" כמתנה לעובדים/לקוחות [תקפים בכל סניפי הרשת בארץ].


על הסדנה


סדנת בשר של רשת "אל גאוצ'ו" מועברת ע"י קרניבור מומחה ושף הרשת –ניקי גרנר. אורך הסדנה: כשעתיים וחצי וכוללת ארוחת ערב מלאה.


נושאי הסדנה:


חלקי העגל והתאמת הבשר לגריל/סיר/תנור או טחינה

הבדלים בין בשר טרי למיושן/קפוא/מעובד

רטבים ומרינדות

כלי עבודה

מתכונים וטיפים 

גרילים וסוגי גרילים


תפריט ארוחת הערב:


לחם הבית +מחמאה +רוטב צ'ימיצ'ורי

טעימות של מנות ראשונות: מיני קרפצ'ו ,צוריסו , אמפנדה וקרפצ'ו

ביניים:סלט ארגנטינאי

עיקרית : מיקס גריל הכולל אנטריקוט ,סינטה,פרגית ואסאדו עגל חלב [250 גר' לאדם]

תוספת חמה: צ'יפס / תפ"א אפוי

קינוח ארגנטינאי:פלאן ריבת חלב 


כוס יין 


שתייה קלה וחמה - חופשי 


get-tickets
get-tickets

רח' ריבלין 22

preloader

ה ירושלים מפת התיירות

הדפס
Text text text