אירועים בירושלים

פסטיבל העוד הבינלאומי בירושלים 2012: הקאמרטה הישראלית - מוסיקה ארמנית


פסטיבל העוד הבינלאומי בירושלים 2012: הקאמרטה הישראלית - מוסיקה ארמנית בתאריך 13.11.2012

     
Tuesday nov 13th

פסטיבל העוּד הבינלאומי ירושלים 2012


יתקיים בין ה-8-17 בנובמבר 2012, בירושלים, בהפקת בית הקונפדרציה בירושלים ובניהולו האמנותי של אפי בניה


פסטיבל העוד הבינלאומי חוגג 13 שנים עם מופעים והפקות מקוריות עם גיבורי התרבות של השירה העברית: מחווה לאברהם אבן עזרא להקת המדרגות מארחת את אהוד בנאי, שלומי שבן, שאנן סטריט, ליאור אלמליח ואלברט עמר, מופע והשקת ספר-דיסק; אתי אנקרי מתגעגעת לסבתה התוניסאית, ממה זהירה; מחווה ל"ארבעת הגדולים", מוחמד עבד-אלווהאב, פריד אלאטרש, אסמאהן ולילה מורד; מוסיקת עולם מפולין ופלמנקו ספרדי עם טריו קרוקה ואמיר-ג'ון חדאד; רוס דאלי ואנסמבל לבירינת - אורחים בינלאומיים; "ואהבת", יאיר דלל בעקבות אלבומו האחרון; בי-בופ, מקאמים ורוק ב"ערבופ" - מופע של הגיטריסט מישל שג'ראווי ולהקתו; הקאמראטה הישראלית והסולנית הארמנית אנה מאיליאן; אילנה אליה בשירת נשים; בכורה למלחין רונן שפירא עם האנסמבל היהודי-ערבי של התזמורת הפילהרמונית; רסיטל לעוּד סולו עם ויסאם ג'ובראן ועוד. 



הקאמארטה הישראלית - מוסיקה ארמנית


תיאטרון ירושלים, אולם הנרי קראון, יום ג', 13.11.12, בשעה 20:00.


הקאמראטה הישראלית תחבור לאורחים בינלאומיים - המנצח הארמני ארם גארבקיאן וזמרת המצו-סופרן הארמנית אנה מאיליאן - בקונצרט של מוסיקה ארמנית בהיבטיה המסורתיים והמודרניים, מעיבודים לשירים עממיים ושירים של המלחין הארמני הלאומי קומיטס ועד היצירה "ציפורים נודדות" של המלחין הישראלי יליד גיאורגיה יוסף ברנדשווילי.

הפסטיבל מתקיים בתמיכת משרד התרבות והספורט - מינהל התרבות, הקרן לירושלים, עיריית ירושלים - האגף לתרבות, משרד החוץ - האגף לקשרי תרבות ומדע, מפעל הפיס-המועצה לתרבות ואומנות, בית אבי-חי, המכון הפולני.


מחירי המופעים בפסטיבל מ-80 ש"ח ועד 170 ש"ח


לעמוד הפייסבוק של הפסטיבל לחצו כאן



get-tickets
get-tickets

רחוב אמיל בוטה 12

preloader

ה ירושלים מפת התיירות

הדפס
Text text text