אירועים בירושלים

קונצרט למען חיילים בודדים בתיאטרון ירושלים


קונצרט למען חיילים בודדים בתיאטרון ירושלים בתאריך 11.11.2010

     
Thursday nov 11th

התזמורת הסימפונית ירושלים וארגון "חבילות מהבית" מציגים
קונצרט חגיגי למען חיילים בודדים ופצועים של צה"ל


אניטה קמיאן, מנצחת
רוג'ר קמיאן, פסנתר

מנדלסון - פתיחה לחלום ליל קיץ, אופ'21
שומאן - קונצ'רטו לפסנתר בלה מינור, אופ '54
ברהמס - סימפוניה מס' 1 בדו מינור, אופ' 68


המנצחת, אניטה קמיאן והפסנתרן, רוגר קמיאן תורמים קונצרט עם התזמורת הסימפונית ירושלים - רשות השידור למען חיילים בודדים ופצועים קשה, בחסות "חבילות מהבית".

מטרת הארגון היא לחזק את הרוח ואת הנחישות של חיילי צה''ל ולהוקיר תודה לכל חייל על הקרבתו למען ביטחונה של המדינה והישרדותו של העם היהודי. החבילות שמחלק הארגון בין החיילים במחסומים ובבסיסים הן לא רק תזכורת חמה לאהבה ולהערכה אלא כוללות גם פריטים שהחיילים זקוקים להם: אוכל, בגדים, ממתקים, שמיכות צמר, כפפות ועוד. ב"חבילות מהבית" מארגנים גם סופי שבוע מפנקים לחיילים פצועים.

זו השנה השנייה שרוג'ר ואניטה קימיאן משתפים פעולה עם "חבילות מהבית" ולוקחים חלק בעבודת הארגון. הקשר עם הארגון והנכונות לתרום למען החיילים נולדו כאשר שלושת הילדים של אניטה ורוג'ר קמיאן שירתו בצה''ל ונהגו להביא חיילים בודדים הביתה לארוחות ערב.

get-tickets
get-tickets

רחוב מרכוס 20

preloader

ה ירושלים מפת התיירות

הדפס
Text text text