מסעדת לבן בסינמטק, אשר חוגגת 5 שנים בימים אלו, משיקה תפריט שרקוטרי ייחודי פרי יצירתו של השף שגיא אזולאי, בוגר קורס שרקוטרי (שנלמד ע"י שף של בית הספר הצרפתי לבישול lenotre paris), והשף מיכאל כץ, שף קבוצת אדום ומורה מן המניין בקורדן בלו בעברו.
התפריט יוגש לסועדים החל מה-10 ליוני, ובמהלך כל חודש יוני ויציע מבחר נקניקים ומטעמי בשר שונים:
"המעדנייה" - מבחר מעדנים תוצרת בית
"רובן ניו יורק"- רוסטביף סינטה, כרוב כבוש, אמנטל, רוטב אלף האיים, צ'יפס וקורני שונים