אירועים בירושלים

סימני דרך: סדנה קולינרית בעקבות חגי תשרי


סימני דרך: סדנה קולינרית בעקבות חגי תשרי בתאריך 04.09.2012

     
Tuesday sep 4th

סימני דרך - סדנה קולינרית בעקבות המנהגים של חגי תשרי


יום שלישי, י"ז באלול 19:00 | 04.09.2012


מדוע אוכלים תפוח בדבש? מהו התשליך, ומה נהוג להכין לקראת הסעודה המפסקת? מתי ואיפה התחילו לקשט את הסוכות, ומדוע יש תפוח על דגל שמחת תורה?


השף יוסי בן דיין והעיתונאי והסופר שאול מייזליש מזמינים אתכם לחוויה עיונית וקולינרית בעקבות חגי תשרי במסורת אשכנז.


משך הסדנה כשעתיים וחצי

get-tickets
get-tickets

רח' המלך ג'ורג' 44

preloader

ה ירושלים מפת התיירות

הדפס
Text text text