אוכלים בירושלים - סדנה 1 - ימי בית שני והאימפריה הרומית - סדנה בבית אבי חי
יום שני, ו' בחשוון 19:00 | 22.10.2012
ירושלים של ימי בית המקדש השני הייתה עיר סוערת ורבת תהפוכות. אל השולחנות של אותם הימים הוגשו מאכלים קדושים בצד גידולים מקומיים ומיובאים, טריים ומשומרים.
בסדנה נתחקה אחר שורשיו ההיסטוריים של האוכל הרומאי- אימפריאלי ושל האוכל היהודי המקומי, נבחן את הקשר בין קדושה למזון, ונשאל האם משהו מאותם ימים נשאר על שולחננו עד היום.
מנחים: השף יוסי בן דיין ועדנה עסיס, מורת דרך ביד בן צבי
סדנה זהה תתקיים ביום שני, 29.10 בשעה 19:00. עלות כרטיס משולב לסיור ולסדנה - 150 ש"ח.
Text text text
|
||